Fulfilment


Een van onze sterke punten is dat wij na de productie ook het hele fulfilment proces voor u kunnen verzorgen. In zijn geheel of op onderdelen. Soms leveren wij in bulk af en soms leveren klanten de verpakking aan voor het afvullen. Maar het komt steeds vaker voor dat wij de klant compleet ontzorgen door het fulfilment proces voor onze rekening te nemen.
Afvullen/Blisteren

Voor veel klanten verzorgen wij ook het verpakkingsmateriaal. Potjes, blisters, pipetflacons in alle maten en volumes. Grenzeloze flexibiliteit is daarbij ons uitgangspunt. Of het nu gaat om grote of kleine aantallen, zelf aangeleverd of door ons ingekocht: niets gaat ons te ver. U zult misschien verrast worden door onze prijzen, wij kunnen immers verpakkingsorders bundelen waardoor wij in grote aantallen in bulk kunnen inkopen.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.
Etiketteren

Uiteraard wilt u dat uw producten herkenbaar verpakt zijn. Bovendien gelden er wettelijke eisen voor bijvoorbeeld vermelding werkzame stoffen, bijwerkingen en voor bijsluiters. Ook in dit proces kan Novo Lumen de klant adviseren, zowel in beeld (foto’s, huisstijl, grafics of logo’s) als in de tekst. Profiteer van onze kennis en ervaring.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.
Verpakken en distributie


Wij hebben ruime ervaring in het verzenden van onze producties. Of het nu naar verschillende distributiepunten in de wereld is, of naar de eindgebruiker. Wij zoeken altijd naar de distributievorm die het best bij onze klant past. Via track- and trace is bovendien het hele verzendproces inzichtelijk gemaakt.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.
Opslag en beheer


Naast onze uitgebreide voorraad eigen kruiden, hulpstoffen en verpakkingen, verzorgen wij ook de opslag en beheer voor de klant. 
In een geconditioneerde en veilige omgeving, waarbij wij voldoen aan alle regels die er op dit gebied gelden. Ons beheersysteem is niet alleen nauwkeurig en betrouwbaar maar ook zeer klantvriendelijk. Eén telefoontje of mailtje is voldoende om inzicht te krijgen in de hoeveelheid of status van een product. Dat geldt voor zowel halffabricaten als voor eindfabricaten. Wij kunnen desgewenst een minimum hoeveelheid afspreken waar de voorraad niet onder mag komen. Zo weet u altijd exact waar u aan toe bent en grijpt u nooit mis.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.