Het bedrijf

De certificatie-systeem bestaat uit een minimum jaarlijkse controle van de voedselveiligheid management systemen en een minimale jaarlijkse verificatie van de PRP elementen en bijkomende vereisten in de regeling en de ISO / TS 22002-1Novo Lumen is een ervaren en veelzijdig productiebedrijf voor complementaire- en voedingssupplementen. Wij produceren de meest uiteenlopende recepturen, zowel voor de humane als de veterinaire (inter-)nationale markt. Naast productie kunt u ook bij ons terecht voor advies over de ontwikkeling van nieuwe producten. Wij verzorgen het hele traject. Van concept tot eindproduct, in grote en kleine aantallen en volumes. Novo Lumen is in 2011 ontstaan uit een fusie tussen de bedrijven Lumen Naturae en Biosana. Lumen is zelfs al sinds 1925 actief in de handel en de productie van kruidenpreparaten.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.
Filosofie

Novo Lumen koppelt traditionele regels en oude waarden aan innovatieve technieken en moderne inzichten. Het klassieke "Fac lege artis" (volgens de regelen der kunst) is daarbij nog steeds een belangrijke leidraad. Eén van de bedrijven van waaruit Novo Lumen is ontstaan, Lumen Naturae, heeft zijn wortels in het begin van de vorige eeuw. Veel van hun oorspronkelijke recepturen zijn verzameld door een kloosterbroeder. Deze traditionele kennis gebruiken wij nog steeds en combineren wij met innovatieve productiemethoden en doorontwikkelde inzichten. Natuurlijke ingrediënten, biologische beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.
Humaan

Naast Westerse fytotherapeutische producten hebben wij ook jarenlange ervaring in het bereiden van formules met vitamines, mineralen, plantenextracten en Ayurvedische en Traditionele Chinese Medicijnen (TCM).

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.
Veterinair

Wij produceren producten voor een brede groep dieren. Voor katten en honden, pony’s en paarden tot zelfs pinguïns en haaien. Vloeistoffen, poeders maar ook tabletten vinden vrijwel dagelijks hun weg naar de dieren.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.
Certificatie

BIO CERTIFICAAT


Certificaatnr: 982530cert_eu_bio_certificaat___enq-846457__846460_nl.pdf

Dit certificaat is afgegeven op basis van artikel 29, lid 1, van Verordening (EG) nr 834/2007, en Verordening (EG) nr 889/2008.

THE FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION


Certificaatnr: FSSC-K85329/02

fssc-k85329-02_ce_novo_lumen.pdf

Dit certificaat is afgegeven op basis van de FSSC 2000 certificatieschema, versie 3, gepubliceerd op 10 april 2013.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden.